Koploperziekenhuizen in beeld

Van competenties, via CanMeds naar EPA
26/11/2019
Van Docentgestuurd naar Studentgestuurd opleiden, leren en ontwikkelen
12/12/2019

KOPLOPERZIEKENHUIZEN in BEELD

In november 2019 zijn we gestart met de afspraken bij ziekenhuizen die geïnteresseerd zijn naar de status van KOPLOPER ziekenhuis. Inmiddels hebben we het eerste gesprek achter ons liggen; een waardevol gesprek met voor beide partijen mooie nieuwe inzichten hoe het programma nog succesvoller te maken.

Steeds weer duikt Praktijkleren als HET centrale vraagstuk op en ontstaan er levendige discussies over de zoektocht naar verdere optimalisering  van deze cruciale bouwsteen binnen het curriculum HBOV-OZT, -AZT of RZT binnen het Operatiekamercomplex.

En wat krijgen we mooie reacties op de leergang Praktijkbegeleiding 2.0 en de leergang Werkbegeleiding 2.0 voor praktijk- en werkbegeleiders binnen het OKC.  Inmiddels meldt zich wekelijks een nieuwe KOPLOPER in spé en vult de gespreksagenda zich tot eind december 2019.

Met de OKC2025 intentieverklaring ronden we de voorbereidingsfase af en werken we toe naar de OKC2025 Koplopersgroep die in 2020 aan de slag gaat met het SAMEN gereed maken van het curriculum OK2025 met het OK-werkveld in regie.

#ncoi#nvlo#okc2025#tekortenindezorg#trendsindeok#werkenindezorg#zij-instromers

Deel dit bericht met anderen: