Contact

 

1e Werkveldraadpleging HBOV OZT en HBOV AZT

In samenwerking met Hogeschool NCOI en onder begeleiding van Ascie

Op vrijdag 21 juni 2019 vond er in opdracht van de NVLO door adviesbureau ASCIE van 13.00 tot 16.00 uur op de Hogeschool NCOI een 1e Werkveldraadpleging HBOV OZT / AZT plaats. In meerdere sessie van uiteenlopende aard zijn de in’s en out’s van het innovatieve opleidingscurriculum Complexe Zorg 2025 (CZ2025) belicht en aan de deelnemers voorgelegd. In het bijzonder ging het hier dan om de (ver)nieuw(d)e gecombineerde beroepsopleidingsvarianten HBOV Operatieve Zorg en Technieken en HBOV Anesthesiologische Zorg en Technieken die gelijktijdig leiden tot het HBOV- en het CZO-diploma OA of AM en zich richten op het werken in een Operatiekamercomplex (OKC).

Maak hiernaast uw keuze
  • Geef uw belangstelling op voor het ontvangen van het verslag van deze bijeenkomst
  • Breng vraagpunten in zodat we deze alsnog kunnen meenemen in de aanvulling op de besprekingen op 21 juni 2019.
  • Meld u aan als geïnteresseerd ziekenhuis (incompany traject) of geïnteresseerde ziekenhuisgroep (gecombineerde opleidingsplaats traject)
  • Meld u aan als geïnteresseerd ziekenhuis voor één of enkele kandidaat-opleidingelingen (open inschrijving traject).

Wij nemen dan direct contact met u op voor een uitgebreider INTAKE gesprek waarin wij met concrete VOORSTELLEN zullen komen.

Aanmelden / Contactformulier

Naam:*
Functie:
Organisatie:
E-mail:*
Onderwerp:Verslag opvragen werkveldraadpleging HBOV/OZT/AZT (21 juni 2019)Vraagpunten/opmerkingen inbrengen HBOV/OZT/AZT (21 juni 2019)Interesse in rol van koploperziekenhuis HBOV/OZT/AZTInteresse in kandidaat-opleidelingen HBOV-OZT/AZTOverige vragen / opmerkingen

Kies onderaan het formulier voor [verzenden] om uw reactie in te sturen.

Bericht / specifieke vragen: