13 februari Kick-off Design Sprint praktijkgestuurde HBOV-OZT, AZT en -RZT

Stilstaan is geen optie voor koploperziekenhuis Alrijne
27/01/2020
Hogeschool NCOI investeert in opleidingen Complexe Zorg
11/02/2020

13 februari Kick-off Design Sprint praktijkgestuurde HBOV-OZT, AZT en -RZT

OKC2025 Programmering

Om bij te dragen aan het terugdringen van tekorten in de zorg, wordt onder de vlag van het OKC2025-programma gewerkt aan de totstandkoming van nieuwe HBOV-opleidingen, speciaal gericht op zij-instromers die interesse hebben in het vak van operatieassistent, anesthesiemedewerker en recoveryverpleegkundige.

Deze nieuwe opleidingen worden in opdracht van NVLO ontworpen en ontwikkeld. Hierbij is een hoofdrol weggelegd voor het werkveld, om zo te komen tot opleidingen die maximaal aansluiten bij de beroepspraktijk van vandaag en morgen.

Op donderdag 13 februari starten we met de kick-off-bijeenkomst van de Design Sprint. Dit doen we samen met de al aangemelde koploperziekenhuizen. Hier zullen we samen de hoofdlijnen van de Design Sprints doornemen en het programma van ontwerpen en ontwikkelen voor de komende periode bespreken. Zo werken we samen naar de beoogde start van deze opleidingen in september van dit jaar.

We kijken erg uit naar deze Kick-off bijeenkomst! Geïnteresseerde ziekenhuizen zijn van harte welkom om aan te sluiten bij het ontwerpen en ontwikkelen van deze nieuwe praktijkgestuurde opleidingen. Kijk voor meer informatie op https://ascie.nl/okc2025/ of neem contact op met Rik van Dommele (tel. 06-1148 9623).

Deel dit bericht met anderen: