INSPRAAK en ZEGGENSCHAP in ACTIE


Versterking vitaliteit en met veerkracht klaar voor nieuwe werkelijkheid verpleegkundige en verzorgende zorglandschap

Werken in de Zorg is inmiddels meer dan een gemiddelde opgave voor zorgprofessionals geworden. De uitdagingen zijn velerlei en maken dat het werken in de zorg steeds meer het belang van inspraak en zeggenschap van betrokken zorgprofessionals zichtbaar maakt.

De uitdagingen zijn tevens unieke kansen en mogelijkheden om anders naar het verpleegkundige en ook naar het zorgkundige beroepsdomein te gaan kijken, anders te gaan denken en anders te gaan doen.

Hadden de vraagstukken rond de werk- en beroepspraktijk van de Verpleegkundige en Zorgkundige eerst nog prioriteit, inmiddels is er sprake van urgente vraagstukken en als we te lang wachten dan is de kans groot dat we belanden in de wereld van crisisvraagstukken.

Al vele jaren is gebleken dat als de inspraak en zeggenschap van de zorgprofessional leidend wordt gemaakt, er altijd weer oplossingen komen voor onoplosbaar gebleken vraagstukken binnen de beroeps- en werkpraktijken in het toch wel stormachtige Zorglandschap van nu, straks en later.

Met inspraak en zeggenschap op zoek naar een nieuwe werkelijkheid, dat is de echte uitdaging.

We hebben samen met Tremonte als AscieGroup experts een op hoofdlijnen ontwikkelingsproject voorbereid voor zorgorganisaties die met inspraak en zeggenschap willen gaan werken aan deze (grotere) opgaven. Contact ons gerust voor informatie, we delen graag onze oplossingen..

En de Subsidieregeling kan hierbij mogelijk uitkomst bieden.

IK ONTVANG GRAAG DE FACTSHEET

  Velden met (*) zijn verplicht

  logo tremonte
  ascie_logo_LR

  ADRES

  Tribunusallee 34
  6852 RK Huissen

  POSTBUS

  Postbus 91
  6850 AB Huissen

  TELEFOON

  +31 6 11489623